Terdapat beberapa cara untuk berhenti menyengetkan.

Jerung Poker Mangsa Mereka yang Bergelar – Ketahui Cara Anda Boleh Mengelakkannya dan Simpan Beberapa Cip

Orang suka mendapat bonus poker percuma.

Masalahnya ialah anda tidak dapat mengenali kecondongan dalam jangka masa yang lama (beberapa hari permainan selepas itu, dan kadang-kadang separuh wang tunai kadang-kadang …)).

Terdapat beberapa cara untuk berhenti menyengetkan. Lihatnya sebagai rentak buruk.

Sebagai contoh, jika anda duduk di senapang dengan Ace of Hearts dan Queen of Spades, yang boleh menjadi tangan yang adil untuk bermain, anda mungkin telah menaikkan blind anda tiga kali ganda. Seterusnya, anda mungkin dipanggil oleh dua orang lain. Flop adalah Ace of Diamonds, Ace of Spades, Queen of HeartsĀ https://theticketrumba.com/ .

Pemanggil di sebelah kiri anda, yang berada di kedudukan tengah dan telah meletakkan separuh wang, dilipat dan anda memanggil.

Giliran datang kepada seorang raja hati. Anda memeriksa sekali lagi dan taruhannya berada pada dua pertiga. Sungai itu adalah kelab kelab. Anda menolak masuk sekali lagi dan mereka memanggil serta-merta menunjukkan bicu. Kadang kala orang akan naik sebelum memeriksa. Dalam kes ini, lawan anda mungkin melipat. Kadangkala menguntungkan untuk menunggu sehingga sungai untuk kenaikan gaji, terutamanya jika anda mempunyai meja yang padat.

Tangan ini menunjukkan cara memiringkan orang lain dengan memperlahankan permainan tangan terbaik. Penting untuk diingat bahawa anda tidak perlu condong jika ada orang lain. Ramai orang berakhir dengan tangan yang besar hanya untuk mengetahui bahawa mereka tidak tahu bagaimana mereka boleh menggunakannya.

Apa sahaja keadaan yang mungkin timbul, anda harus sedar akan emosi anda. Anda mesti menghentikan diri anda dengan segera sekiranya anda mula membuat keputusan buruk, permainan yang salah, atau membuat gerakan bodoh. Kadangkala mungkin lebih mudah untuk berhenti bermain untuk beberapa pusingan lagi. Tetapi pada masa-masa lain, anda mungkin merasa sangat mengalahkan anda lebih baik pergi ke luar dan berjalan. Malah pemain poker terbaik kadang-kadang lupa untuk mengikuti peraturan mudah ini: Jangan biarkan emosi anda menghalangi permainan anda. Biarkan permainan anda menentukan perasaan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *