Bagaimana untuk bertahan dalam Lelongan Penny

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, lelongan sen telah semakin popular. Ramai orang telah memenangi beberapa item hebat di laman web ini dengan diskaun yang besar. Walaupun, sama seperti ramai orang jika tidak lebih telah kehilangan banyak wang di tapak lelongan sen ini. Mengetahui cara menavigasi di tapak lelongan sen ini berguna sebelum anda mula membelanjakan banyak wang di tapak mereka.

Mula-mula anda perlu tahu sama ada laman web lelongan sen tertentu adalah bereputasi. Adakah mereka akan menghantar item yang anda menangi kepada anda? Adakah mereka menggunakan alat yang menyebabkan anda tidak dapat memenangi lelongan? Ini hanyalah beberapa perkara yang perlu anda ketahui sebelum membeli bida daripada mana-mana tapak ini. Dengan mencari di internet, anda akan menemui forum di mana pembida lelongan sen lain berkongsi pengalaman mereka antara satu sama lain. Meluangkan masa untuk membaca forum ini dan mencari tapak lelongan penny yang bereputasi untuk membida akan menjadi kepentingan terbaik anda mega888 ios.

Setelah anda memutuskan tapak mana yang anda berminat untuk membida, anda perlu memerhati tapak tersebut untuk melihat cara ia berfungsi. Lihat senarai pemenang, kebanyakan tapak menyiarkan pemenang dan harga di mana mereka memenangi item tersebut. Semasa melihat senarai pemenang, anda akan melihat nama yang kerap. Kebanyakan orang ini juga berbual di forum lelongan sen ini, ini adalah pembida yang sah. Jika anda melihat nama yang anda tidak lihat di forum ini, anda mungkin melangkah dengan berhati-hati di tapak ini. Jangan ragu untuk bertanya kepada pembida lain di forum jika mereka biasa dengan tapak tersebut. Tonton cara pembida lain membida, anda boleh belajar daripada pembida ini. Jangan lewat ke lelongan. Mereka memanggil ini “melompat”. Ia adalah peraturan tidak bertulis di kalangan pembida, bahawa anda tidak “melompat” lelongan pembida lain. Anda boleh membina reputasi buruk di kalangan pembida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *